Seo Uyumlu İçerik Nedir?
Yazdıklarınız tamamen özgün olmalıdır. Yani yazdıklarınız tamamen sizin kaleminizden çıkmalı, başka bir yerden kopyala/yapıştır olmamalıdır. Aksi takdirde hiç bir şekilde kaliteli içerikten bahsedilemez.
İçeriğiniz hiyerarşik bir düzen içerisinde olmalıdır. Okunabilirliği iyi durumda olmalıdır.Siz içeriğinizi yazdıktan sonra bir ziyaretçi gözüyle içeriğinizi bir kaç defa baştan aşağı okuyun. Eğer hatalarınızı ve yanlışlarınızı okuyucu gözüyle görüp, kendi kendinize düzeltmeler ve iyileştirmeler yaparsanız tamamen doğal ve başarılı bir çalışma yapmış olursunuz.
İçeriğiniz baştan aşağı yazıyla dolu olmamalıdır. İçeriğinize ilgili görseller yükleyin.
Anahtar Kelimenizi Seçin ve Başlayın!
SEO uyumlu içerikler, istikrarlı bir şekilde sitenizde yayınlandığı taktirde ziyaretçi oranlarınız kısa zamanda artacaktır. Hedeflediğiniz anahtar kelimenin Google’da aratılıp aratılmadığını araştırarak işe başlayabilirsiniz. Yazacağınız başlıklar ile ilgili aranma hacmi içeren terimleri bularak, mevcut bir arama trafiğinden pay alma şansı yakalayabilirsiniz.
Makale hazırlamanın püf noktası, rakiplerinizin sahip olmadığı bilgiyi kullanıcılara sunmaktan geçer. Mutlaka rakiplerinizi iyi analiz edin ve onların kullanıcıya sunmadığı içerikleri sağlayın. Google, özgünlüğe her zaman değer verir.
İçeriğiniz baştan aşağı yazıyla dolu olmamalıdır. İçeriğinize ilgili görseller yükleyin.
Dikkat Etmeniz Gereken Ana Başlıklar!
Hedeflenen Anahtar Kelimeler Kullanın
Herkese Hitap Edecek Bir Dil Ve Yazım Kullanın
SEO Uyumlu İçerik İçin Kaliteli Ve İlgili Görseller Kullanın
Meta İçerikleri Mutlaka Doldurun
Orjinal ve Özgün Olun
İçeriğinizde görsel kullanın
İçeriğiniz mümkünse uzun olsun
Alt başlıklar kullanın
Son Blog Yazıları
Dijital Pazarlama Nedir?
Dijital pazarlama günümüz teknolojik dünyasında, geleneksel medyaya göre daha avantajlı ve arzu edilen bir pazarlama yöntemidir.
Seo Uyumlu İçerik Nedir?
Yazdıklarınız tamamen özgün olmalıdır. Yani yazdıklarınız tamamen sizin kaleminizden çıkmalı, başka bir yerden kopyala/yapıştır olmamalıdır.
SEM Nedir?